Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Cengiz Denek(Hüzün Dünyam
Cengiz Denek(Hüzün Dünyam

YÜREĞİM ÜŞÜYOR

Yorum

YÜREĞİM ÜŞÜYOR

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1039

Okunma

YÜREĞİM ÜŞÜYOR

YÜREĞİM ÜŞÜYOR

Cemre düşerken suya toprağa
Gene benim yüreğim üşüyor
Göz yaşı dolmuş dala yaprağa
Güldeki çiğler yere düşüyor
Cengiz (SERDARI GÖNÜL)8.3.2019

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yüreğim üşüyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğim üşüyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREĞİM ÜŞÜYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL