Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mustafa Ermişcan
Mustafa Ermişcan

Titriyorum Akrostiş Şiir

Yorum

Titriyorum Akrostiş Şiir

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

937

Okunma

Titriyorum Akrostiş Şiir

{T}utamıyorum kendimi ağlıyorum
{İ}stemessen beni eğer bak gidiyorum
{T}akmam kimseyi ben seni seviyorum
{R}üyalarımda dahi hep seni görüyorum
{İ}şte seni bu kadar çok özlüyorum
{Y}ok böyle bir acı yanıyorum
{O}kadar güzelsinkı sen gibi bulamıyorum
{R}ahatım yok sen olmayınca
{U}mudumu kaybettim ölüyorum
{M}alesef hergün içiyorum

Mustafa Ermişcan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Titriyorum akrostiş şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Titriyorum akrostiş şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Titriyorum Akrostiş Şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
7.2.2019 20:57:55
Duygularımı yazmadan geçemedim.
Yüreğinizin sesini mükemmel yansıtmış sınız
Duygular berrak ve satır geçişleri mükemmel
ve yürek sesi özgürce dizelere dökülmüş,
kutlarım.Mutluluk ve sağlık dileklerimle...
Selam ve saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL