Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Yılların birrikimi
Yılların birrikimi

AYRILMAK YOKTU

Yorum

AYRILMAK YOKTU

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

513

Okunma

AYRILMAK YOKTU

BÖYLEMİ SÖZ VERDİN SEVGİLİM BANA
HANİ AŞKIMIZIN EMSALİ YOKTU
ENGELLER ÇIKSA DA YOLLARIMIZA
NE OLURSA OLSUN AYRILMAK YOKTU

SENİNLE ADAKLAR ADAMADIK MI
DUALAR EDEREK EL AÇMADIK MI
NE VARSA BİZ GÖZDEN ÇIKARMADIK MI
HANİ ÇAYMAK YOKTU AYRILMAK YOKTU

NE OLDU DA ŞİMDİ SIRTINI DÖNDÜN
SEVDAMIZI MEZAR YAPIP DA GÖMDÜN
YANIMDA DEĞİLSEN BEN ZATEN ÖLDÜM
HANİ AŞKIMIZDA AYRILMAK YOKTU

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ayrılmak yoktu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılmak yoktu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRILMAK YOKTU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL