Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Melisad.
Melisad.

Yakacağım Ateşimle Şu Maziyi

Yorum

Yakacağım Ateşimle Şu Maziyi

( 6 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

806

Okunma

Yakacağım Ateşimle Şu Maziyi

Güneş ufukta belirdi,
Gözlerinin rengi aydınlattı gökyüzünü masmavi
Sarılsan bana,
Yakacağım ateşimle şu maziyi.
Sen hep uzaktasın sanki,
Bir güneş gibi,
Gökyüzü gibi..
Dokunmak istesemde,
Dokunamıyorum sana.
Sevdandan döndü başım,
Düştüm gökyüzüne daldım.
Gözlerine bakar gibi,
Kalakaldım..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Yakacağım ateşimle şu maziyi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakacağım ateşimle şu maziyi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yakacağım Ateşimle Şu Maziyi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
25.1.2019 17:02:57
ŞİİR SEVEN DOST;
Sevdalı duyguların coştuğu bir gönülle kaleme alınan şiiriniz enfes...
Beğendim...
Şiir sevdik, şiir yazdık, şiir okuduk...
...................................... Saygı ve selamla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL