Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mustafa Tellal
Mustafa Tellal

Koskoca Yaralar

Yorum

Koskoca Yaralar

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

590

Okunma

Koskoca Yaralar




Gülemez gözlerim ağlarım ben tutamam,
Senin olmadığın yerler de hiç duramam,
Yağar yağmurlar üstüme kuru kalamam,
Yalan dünyanın dostu ol derler olamam.

Sen bildiğini oku zaten ben yenisini yazarım,
Bu alemde sana yan bakanı acımam yakarım.
Sen benim gülümsün,benim gönül bahçemde,
Sen bana bir gül, ben sana bir ömür bakarım.

Üşürüm yaz günü sen yoksan yanımda,
Geceler zindan misali yatarım odamda.
Geçmez olur saatler durur bir anda,
Ne olur beni sensiz bırakma bu dünyada.

Nefesim kesilir boğar beni geçmiş yıllar,
Düşerim peşine anıların dar gelir yollar,
Beynim de canlanır yıkılır üstüme anılar,
Şimdi bana bıraktığın koskoca yaralar.

Mustafa TELLAL
13.01.2019

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Koskoca yaralar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koskoca yaralar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Koskoca Yaralar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL