Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
uğur ukut
uğur ukut

BİR YANIM EKSİK 4

Yorum

BİR YANIM EKSİK 4

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

887

Okunma

BİR YANIM EKSİK 4

BİR YANIM EKSİK 4
Rabbim senden gayrı yokmuş tam olan
Bu köhne dünyada bir yanım eksik
Aşkın acısıyla derde boğulan
Gördüğüm rüyada bir yanım eksik

Beyhude bir ömrün tam ortasında
Fikrim cirit oynar kafatasında
Sustuğum gunlerin her kertesinde
Olmamış veyada bir yanım eksik

Lime lime doğrar çelişkilerde
Düğüm düğüm olur ilişkilerde
Yağmaya yüz tutmuş tüm kuşkularda
Değersiz "güya"da bir yanım eksik.

Ölümden habersiz binlerce gafil
Beyinlerde büyür ömürsüz mahfil
Arsızlığa perde çekiyor sefil
Utanmaz hayada bir yanım eksik.

Uğur’un aklında varlıklar sahte
İşine gelmedi mi her kafa tahta
Yorgun akşamlarda dingin sabahta
Bitmeyen riyada bir yanım eksik
31-12-2018
Uğur UKUT

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir yanım eksik 4 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yanım eksik 4 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR YANIM EKSİK 4 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL