Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ay.ışığı
Ay.ışığı

SEN AKLIMA DÜŞÜNCE

Yorum

SEN AKLIMA DÜŞÜNCE

( 6 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

4165

Okunma

SEN AKLIMA DÜŞÜNCE

SEN AKLIMA DÜŞÜNCE

sen aklıma düşünce...
gözüm dalar
üryan düşler üşüşür beynime...
çırpınan yüreğim
bir kuş olur uçar
mavi göğe doğru...

AYLA CERMEN TÜFEKÇİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Sen aklıma düşünce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen aklıma düşünce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN AKLIMA DÜŞÜNCE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL