Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yakup KÖSE
Yakup KÖSE

SIĞMIYORUZ ANADOLU'YA

Yorum

SIĞMIYORUZ ANADOLU'YA

( 5 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

815

Okunma

SIĞMIYORUZ ANADOLU'YA

Memleket sevdamız, hep yeriliyor,
Sığmıyoruz artık Anadolu’ya.
Emperyal kem göz, bakıp geriliyor,
Sığmıyoruz artık Anadolu’ya.

Bak Dört tarafa ünüm yayıldı
Yedi ülke Türk devleti sayıldı
Siyonist, ABD hepsi ayıldı
Sığmıyoruz artık Anadolu’ya.

Düşmanı korkutan özelliğimden
Eşi bulunmayan güzelliğimden
Şer güçlere açık, sözlülüğümden
Sığmıyoruz artık Anadolu’ya.

Sevgi, saygı, hörmet , bilgisi ile
Teknolojiye de, ilgisi ile
İlim Fen Galemi, silgisi ile
Sığmıyoruz artık Anadolu’ya.

Örfüm geleneğim canım Türkiyem
Bayrağında kanım, canım Türküyem
Dünyada tek millet, canım Türkiyem
Sığmıyoruz artık Anadolu’ya

Yakubi yılmayız , hain tuzakla
Pranga vuramazsın , asla yasakla
Orta doğuya doymayan kursakla
Sığmıyoruz artık Anadolu’ya.

Yakup Köse 08 ,11, 2021

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sığmıyoruz anadolu'ya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sığmıyoruz anadolu'ya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SIĞMIYORUZ ANADOLU'YA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL