Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
MERAL TICE
MERAL TICE

/Neyi ararsan sen*/

Yorum

/Neyi ararsan sen*/

( 5 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1397

Okunma

/Neyi ararsan sen*/

/Neyi ararsan sen*/

/Neyi ararsan sen*/
hangi mısraya dalsam insan diyor,
yar ve yaren diyor,
bilmiyor ki hep çıkmaz sokaklarda
geziniyor.
her yolun iki ucu kendisiyle ilğili,
sürekli aradığı kendisi halbuki.
insan başlıbaşına çıkmaz sokak,
rakibi ayna’da gördüğü..
Meral tice

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

/neyi ararsan sen*/ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz /neyi ararsan sen*/ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
/Neyi ararsan sen*/ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL