Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
*Pimurg
*Pimurg

KUMAN ŞİİR ECELİNE SAPLANSIN

Yorum

KUMAN ŞİİR ECELİNE SAPLANSIN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1068

Okunma

KUMAN ŞİİR ECELİNE SAPLANSIN

KUMAN ŞİİR ECELİNE SAPLANSIN

Kuman şiir eceline saplansın
--------------------------------------------------------------------------------
şiir kalpazanı olmadım
dolmuyor artık bu satırlar
kalem bazen kağıda sürtünüyor
ezgi dizginsiz atları kovalarken
şiir çıkıyor
biliyormuyum sözlerin hangi tümcelere saplanacağını
hançer yara izi tuz basmak
basamak basamak sonunda

sana ait düş benimkisi
kan tutar yaralı ezgin düşlerimi
ılgım bir ağıt yeli
sana beni savuracaksa
şair gözlerim sadece seni görsün
kuman şiir eceline saplansın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kuman şiir eceline saplansın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuman şiir eceline saplansın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUMAN ŞİİR ECELİNE SAPLANSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sokak şairi
sokak şairi, @sokaksairi34
4.6.2008 22:54:59
sana ait düş benimkisi
kan tutar yaralı ezgin düşlerimi
ılgım bir ağıt yeli
sana beni savuracaksa
şair gözlerim sadece seni görsün
kuman şiir eceline saplansın
..........................................
KUTLARIM YÜREGİNİ BAŞARILAR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL