İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

GÜZEL ŞEY OLSA GEREK

Yorum

GÜZEL ŞEY OLSA GEREK

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

3206

Okunma

GÜZEL ŞEY OLSA GEREK

GÜZEL ŞEY OLSA GEREK

BİRAZ CEMAL SÜREYA ŞİİRİNDEN ÇIKIP GELMİŞSİN
BİRAZ DA ÖZDEMİR ASAF
İÇİN DIŞIN ŞİİR OLMUŞ ELİN YÜZÜN ŞİİR İÇİNDE
GÜZEL ŞEY OLSA GEREK SENİ OKUYUP YAZMAK
BANA DÜŞEN DE BU GÜZEL ŞİİRİ TAMAMLAMAK...

SEDAT KESİM

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Güzel şey olsa gerek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzel şey olsa gerek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜZEL ŞEY OLSA GEREK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL