Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Zemherim Var Yazım Var

Yorum

Zemherim Var Yazım Var

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

675

Okunma

Zemherim Var Yazım Var

Çalışırım durmadan
İnsan kalbi kırmadan
Adaletli yazarım
Erkekçe kıvırmadan

Zemherim var yazım var
Ellerimde sazım var
Yolunu kaybetmişe
Söyleyecek sözüm var

Helaldir tüm yediğim
Kazancımdır ceketim
İnsanla işim olur
İnsanladır yüreğim

Onbeş şubat ikibinonaltı

Yakuphan Kılınç

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zemherim var yazım var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zemherim var yazım var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zemherim Var Yazım Var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
30.10.2018 22:29:51
Duygu dolu güzel şiirdi
Kalemin susmasın
______________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL