Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

BURNUMDA TÜTÜYOR

Yorum

BURNUMDA TÜTÜYOR

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1753

Okunma

BURNUMDA TÜTÜYOR

BURNUMDA TÜTÜYOR

ŞİMDİ BURNUMDA TÜTÜYOR ANNEMİN KOKUSU
AMAN ALLAH’IM CENNET NE GÜZEL ŞEY...

SEDAT KESİM

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Burnumda tütüyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Burnumda tütüyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BURNUMDA TÜTÜYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM, @sedat-kesim
23.10.2018 19:04:54
5 puan verdi
çok tşkler bu güzel dizeler için tevfik bey çok sağolun saygılar...
Tevfik DÖLEK
Tevfik DÖLEK, @tevfikdolek
23.10.2018 14:57:32
5 puan verdi
Yazmak lazım hakikati
Ol Hakkı hakikat üzre
Şairlik duygu hilkati
Yazmak hep duygular üzre
-----------------------------
Kalem vardır bir hitabı
Anlatır bin bir kitabı
Bin suale bin cevabı
Verir gör hakikat üzre
----------------------------


Sayfaya düşen bu güzel ve naif şiiri
Ve bu güzel şiiri yazan dost şairi
Canı gönülden tebrik ediyorum

Hisleriniz daim,kaleminiz kaim
Sözleriniz hakikat ve hak olsun
Başarılar diliyorum,değerli ÜSTADIM

SELAM VE DUA İLE
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL