Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
eflatun.kesheli
eflatun.kesheli

DÜŞƏRSƏN

Yorum

DÜŞƏRSƏN

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

808

Okunma

DÜŞƏRSƏN

Saf insana ləkə yaxmaq günahdı,
Bir gün olar özün şərə düşərsən.
Cəhd elə ki yıxılanı tutasan,
Demək olmaz, sən də yerə düşərsən.

Lovğalanma baxıb uzun-eninə,
Hər gücsüzü salma yaman gününə.
Birdə gördün haradansa önünə
Aslan çıxar, çəkər nərə, düşərsən.

Ay Əflatun, dünya işi nə yaman,
Ehtiyatı vermə əldən, ay aman.
Dövran gələr tərs dolanar bir zaman,
Fələk qurar bəndi-bərə, düşərsən.
24.09.2018.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

DüşƏrsƏn Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz DüşƏrsƏn şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞƏRSƏN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL