Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Yılların birrikimi
Yılların birrikimi

AKLIM ERMİYOR

Yorum

AKLIM ERMİYOR

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

569

Okunma

AKLIM ERMİYOR


SÖYLENECEK AĞIR SÖZLER VAR SANA
AMA ANLATMAYA DİLİM VARMIYOR
SESSİZCE ALÇAKÇA BU GİDİŞİNE
ALLAH’IM BİR TÜRLÜ AKLIM ALMIYOR

DÜŞÜRDÜN ADINI DİLDEN DİLLERE
GİT ARTIK BURADAN UZAK YERLERE
DALDIKÇA MAZİYE ESKİ GÜNLERE
SENİN KAHPELİĞİNE AKLIM ALMIYOR

SAYENDE BURADA BÜKÜLDÜ BOYNUM
DEMEK Kİ YILINDAN BETERMİŞ SOYUN
AYAĞA DÜŞTÜ BAK BÜYÜK GURURUN
SENİN ALÇAKLIĞINA AKLIM ALMIYOR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aklım ermiyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklım ermiyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKLIM ERMİYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
19.9.2018 12:03:39

Şair bir insan, böyle içten yazılan bir şiir okudumu daha da şairleşiyor...
Şiir sev, şiir yaz, şiir oku...
...................................... Saygı ve selamla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL