Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Faruk Başoğlu
Faruk Başoğlu

NE KALDI ELDE?

Yorum

NE KALDI ELDE?

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1198

Okunma

NE KALDI ELDE?

Ne dilim söyler, ne kalem yazar,
Bir başka birşeydir gönül hisleri,
Dağları devirir, çukurlar kazar,
Dokunaklı olur yürek sesleri.

Bilmece olursun çözenin olmaz,
Halini demeye mecal bulmazsın,
Hayat bu, herşey gönlünce olmaz,
Yinede yanlışta, şerde olmazsın.

Sığınağım, korkum, sönmez umudum,
Halimi, kalbimi bilen Allah’ım,
Her işimde aşkla Sana tutundum,
Yürekten kederi silen Allah’ım.

Dünyayı dert yapıp dertlenme gönül!
Sefa da, hüzün de geride kalır,
Hak rızası senin tek ölçün gönül,
Hayal olur yaşanan bu elde kalır.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne kaldı elde? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne kaldı elde? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE KALDI ELDE? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
17.8.2018 22:56:41

abartısız okuruna güzel bir sunu
çok hoş olmuş
yüreğine sağlık kalemin hiç susmasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL