Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şoreşger karakol
şoreşger karakol

Evîna Dılemın

Yorum

Evîna Dılemın

( 4 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

2853

Okunma

Evîna Dılemın

Evîna Dılemın


Sen kürtçe bir strandın ,
Ve Ben seni kürtçe bir lori olarak okurdum.
Ve tüm dengbejler adına aşıklardı,
Sırf bu yüzden senli kılamlar bestelenir,
Sıra gecelerinde evina dilemin diye dilime düşerdin...

Şoreşger Karakol

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Evîna dılemın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evîna dılemın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Evîna Dılemın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL