Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İlkay Coşkun
İlkay Coşkun

iyot kaybı

Yorum

iyot kaybı

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1124

Okunma

iyot kaybı

iyot kaybı

İyot Kaybı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İyot kaybı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İyot kaybı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
iyot kaybı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.8.2018 15:46:01
GÖNÜL DOSTU;
GÖNÜLLERDE YAŞAYAN ŞİİRLERDE VE SİZDE SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLERİM...
KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN…(Bayramın 4. günü 24.08.2018)
............................................ Saygı ve selamlar..
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
24.7.2018 16:28:55
o kadar sıcak
o kadar duyarlı ki yüreğin
nasıl anlatsam şiir tadında kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL