Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
EMRE BAŞ
EMRE BAŞ

YOK OLUYORUM

Yorum

YOK OLUYORUM

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1469

Okunma

YOK OLUYORUM

En çok sonbaharda ağlar, yapraklar
Gizlenmek için her rengi seçerler
ya da renklere bulandırıp yok eder tabiat…
Rüzgâr, tabiatı şerrin askeri midir?
Kuruyan tüm yaprakları alıp gittiğinde;
sokaklar daha mı güzel
daha mı temiz olacak sanıyordun?
Kuruyan yapraklar rüzgârın yorulduğu yerde dururmuş.
Sen, hâlâ yorulmadın mı?
Geçtiğimiz her sokakta yavaş yavaş yok oluyorum

KASIM 2014

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yok oluyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yok oluyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOK OLUYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
25.10.2018 10:26:02
Gönül dostu;
Şahane şiiri beğendim ve kutlarım…
“ANDIMIZ” serbest…
TÜRKÜM, doğruyum, çalışkanım…
.................................................... Saygı ve selamlar..
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
16.7.2018 16:54:25
özverli anlatımıyla
harika şiir okudum
kutlarım şair yüreğini
her yönüyle
şiir gibi şiir paylaşımı
tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL