Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

Sen zahmet etme.....yü_ko

Yorum

Sen zahmet etme.....yü_ko

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1077

Okunma

Sen zahmet etme.....yü_ko

Sen zahmet etme.....yü_ko

_____________ susuyorsam sana sevgilim
___ bilesinki bu benim en deIi haIim
________depremlerim en büyüğü yüreğimde
___ bakma sen dilimden dökülenlere
__geciyorsa eğer ayrılık yüreğinin bir yerinde
..sen benim ömrümde
...........................sen benim özümde
....ölüm bile baş edemez sana olan sevgimle
__________eyyy sevgilim nereye
nereye gidiyorsun bana sormadan nereye
_sana yakacak bir sehir bırakmadım geride
__bu sehrin ölümünü sen imzaladin gidişinle
__bende infaz ettim bu sehri kendi ellerimle
__ _________sen zahmet etme
___
___ LESKÜY NARUT

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen zahmet etme.....yü_ko Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen zahmet etme.....yü_ko şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen zahmet etme.....yü_ko şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL