Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Gizemli sevgili..

Yorum

Gizemli sevgili..

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1262

Okunma

Gizemli sevgili..

Gizemli sevgili..

Zaman öyle bir geçiyor ki sevgili
İpleri dolaşan uçurtma misali
Ne tarafa çevirsem kafamı o kaldırıma
Sadece ufaktan bir gülümseme.

Ardından sen ve ben
Bazı şeylere zaman lazım derler
Zaman öyle bir şey ki seni sildiremez
Benim kalemim iyi değil
Seni yazamam ama seni çekebilirim.

Bir martı çığlığında,
Bir bulutun manasında
Ufak çekik gözlü çocuğun gülümsemesinde
Özlerim seni, özlüyorum
Kelimelerin en yetersiz anında özledim,
En güzel güldüğüm kareye bakarken özledim,
02.45 de söndürdüğüm sigaramda özledim.

Sami Arlan..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gizemli sevgili.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gizemli sevgili.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gizemli sevgili.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
14.6.2018 09:20:19
MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLARIM...(14.06.2018 - AREFE)
ŞİİRİNİZİ BEĞENDİM...
.............................................. SAYGI VE SELAMLAR..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL