Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hilmi Gençer
Hilmi Gençer

Zaman

Yorum

Zaman

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

706

Okunma

Zaman

Askerlik görevini yaptığım sırada Sivas Taş Han’a otururken zamanla olan savaşımı düşünürken karaladım dizeler.

Zamanı çalışma ötelemeye
Gelecekte bir gün geçecek
Dursun dediğin anlar bile
Mazi yaprağına düşecek

Kim var ne var akar geçer
Zaman değirmeni çarkından
İyi kötü insan seçer
Arta kalanlar arasından

Birer düşüz anın içinde
Anılar biriktiren et yığınıyız
12mayıs2018 Sivas

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
22.7.2018 07:30:35
İnsanın ömür safhaları çok güzel işlenmiş...
Başa gelen çekilir...

............................................Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL