Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Filiz elbi
Filiz elbi

AKLIMDAKİ DÜŞÜNCE

Yorum

AKLIMDAKİ DÜŞÜNCE

( 5 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

2540

Okunma

AKLIMDAKİ DÜŞÜNCE

AKLIMDAKİ DÜŞÜNCE

Durmadan düşünceler çakılır
Aklımın sert zeminine
Bir bakabilsem dışarımdan içerime

Bilirdim kim öle kim kala

Yok yoktu bir hale çare

Yoktu benim benden başka kalabalığım
Geri sayarım yıllarımı
Hangi yaşımda çomak soktum hayata
Hiç mi masum olmadım
Hiç mi hak etmedim diye
Diye öleceğim

Filiz Bahcıvan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Aklımdaki düşünce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklımdaki düşünce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AKLIMDAKİ DÜŞÜNCE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL