Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
GünbatımıerkenBehçetBük
GünbatımıerkenBehçetBük

ESKİŞEHİR ŞİMDİ YENİ BİR ANADOLU ŞEHRİ

Yorum

ESKİŞEHİR ŞİMDİ YENİ BİR ANADOLU ŞEHRİ

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1054

Okunma

ESKİŞEHİR ŞİMDİ YENİ BİR ANADOLU ŞEHRİ



Eskişehirde Gondol sefası bir akşam üstü
Bir gezinsem diyordum, o tertemiz havasında
Gönlüm yine o muhteşem porsuk suyuna düştü
Eskilerden eser yok herkez kendi rüyasında

Aklım hamamyolunda kaldı yeni deryasında
İnsanları güleryüzlü herkes kendi havasında
Uzaklara yayan giden yok her taraf tramvay
Devasa bir proje Eskişehir dünyasında

Kültürle dolmuş sanatçı sanatkar yuvasında
Odunpazar semti o şirin kendi havasında
Hem çeşit, hem ucuz yemek kültürüyle bezenmiş
Büyükerşen ile büyüyen şehir deryasında
Eskişehir şimdi yeni bir anadolu şehri...

Behçet Bük 2018 - Eskişehir

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Eskişehir şimdi yeni bir anadolu şehri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eskişehir şimdi yeni bir anadolu şehri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ESKİŞEHİR ŞİMDİ YENİ BİR ANADOLU ŞEHRİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL