Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mnihatmalkoc
mnihatmalkoc

BERCESTE MISRALAR–32

Yorum

BERCESTE MISRALAR–32

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1269

Okunma

BERCESTE MISRALAR–32

AVRUPA

Attırmasın Avrupa kafamızın tasını
Billâh kanla çizeriz gönül haritasını


ERKENEKON

Kaydını tuttu tarih, çıktık Ergenekon’dan
Sarp dağları aşarak zirveye vardık sondan


KAYI BOYU

Osmanlı’nın mimarı şanlı Kayı boyumuz
Üç kıtaya nam saldı haysiyetli soyumuz


TANRI DAĞI

Dede Korkut’u alıp çıktık Tanrı dağına
Ecnebiler girmesin Türk’ün irfan bağına


BEDEL

Cennete bedel oldu; kanlarımız, etimiz
Kırdı zincirlerini kahraman milletimiz

M. Nihat MALKOÇ








Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Berceste mısralar–32 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Berceste mısralar–32 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BERCESTE MISRALAR–32 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yasin29
yasin29, @yasin29
22.5.2008 14:08:12
sayın:Nihat hocam şiirleriniz çok güzel ve tabiki yazılarınızda.öğrenci olduğum yıllarda şiir ve yazılarınız olduğunu bilmiyordum yada bizler fazlaca ilgilenmiyorduk.bizler öğrenci olduğumuz zamanları şimdi daha iyi anlıyoruz,gümüşhane imamhatip lisesini bitirdim 2001 yılında yıldız teknik üniversitesi endüstri mühendisliğini bitirdim inşallah 2009 yılı itibarıyla almanya münih üniversitesinde göreve başlayacağım saygılarımla.yazılarınızı kitap haline getirirseniz sevinirim vede şiirlerinizi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL