Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nuhkenis
nuhkenis

Aşk sessiz büyür

Yorum

Aşk sessiz büyür

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

640

Okunma

Aşk sessiz büyür

Aşk sessiz büyür
Kalp nasıl sessiz atarsa öyle
Bana suskun sesinle sen
Ben duyarım türküler söyle

Bana hüzünle gel çiçek yüzünle gel
Bir buluttan ayrılmış yağmur gibi öyle
Upuzundur bu şehirde acılar
Ben tutarım bana sırrını söyle

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk sessiz büyür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk sessiz büyür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk sessiz büyür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selim Temiz
Selim Temiz, @selimtemiz
1.3.2018 20:04:52
5 puan verdi
Görünüşü sesiz ama kalpte kasırgadır hissedilen;"Yüreğinize Sağlık ki Yürekten Bir Sesleniş Olmuş Hem de Çok Güzel Şiir ile +5..!"
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
1.3.2018 14:22:25
o kadar saf o kadar
tertemiz ki duygular
berrak sular gibi duru
akıntısına kapılmamak elde değil
değerli şairim kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL