Sevdiğine bağlı kalmak için uğraşmak sadakatsızlığın ta kendisidir. la rochefaucauld
mevlana diyarı
mevlana diyarı

ölümün büyülü gözleri

Yorum

ölümün büyülü gözleri

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1248

Okunma

ölümün büyülü gözleri

ölümün büyülü gözleri

ölümün büyülü gözlerinden bakmaya hazır mıyız?
hazır mıyız altını çizdiğimiz satırlara,
uzun uzadıya bizi resmeden cümlelere
hayatımıza dokunan nesnelere,
ve anlam katan değerlere,
aldığımız nefes sayısının
hakkını vermeye.
hazır mıyız ölümün
bize korku veren korkusunu yenmeye
hazır mıyız
Allaha hicret etmeye!

günahım ömrüm kadar yaşantımda bir leke
hatasız kul olmaz kimse değil melaike
lakin, ne demek ben böyleyim? değişmek elimiz de !
hatada ısrar etmek mi? yok böyle bir şey dinimiz de..!

yusuferdoğan

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ölümün büyülü gözleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölümün büyülü gözleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ölümün büyülü gözleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
15.1.2018 19:49:10
5 puan verdi
belki hazırlıksız yakalanacağız ölüme
ama yaşamak her şeye rağmen güzel
kutluyorum yüreğinizi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL