Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

BENDEN ADAM OLMAZ

Yorum

BENDEN ADAM OLMAZ

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1607

Okunma

BENDEN ADAM OLMAZ

BENDEN ADAM OLMAZ

Söyledikçe bakmaz asla bu yana
Sessizliğin sesi vardır duyana
Yüreğim bir sevgi dolu hazine
Benden adam olmaz soyan soyana.

Ne baktık be gözümüzü oyana
Merhamet olmazmış asla kıyana
Fakirim ekmeğim yalnız umudum
Onu da yediler doyan doyana.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Benden adam olmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benden adam olmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDEN ADAM OLMAZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UNALAN
UNALAN, @unalan
26.11.2017 11:52:11
Adamlık şairde aslında
Kutlarım
Selam ve saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL