Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ismailturkmen
ismailturkmen

GÖNLÜM DÜŞTÜ GÖNÜL BAĞINA

Yorum

GÖNLÜM DÜŞTÜ GÖNÜL BAĞINA

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1081

Okunma

GÖNLÜM DÜŞTÜ GÖNÜL BAĞINA


Gönlüm düşmüştü gönül bağına
Sandın ki düşler kurdum otağına
Bir yürek yanımı bıraktım ocağına
Sen koyup gittin hüzünde yüreğimi Kaf Dağı’na
Bakar dururum hasretle solgun fotoğrafına
Bir düşe bir kalkar sevgi sensizlik yolunda
Sen kayıp olurken Kaf Dağı’nda
Ben umutsuz yanarım gönül ocağında
Düşlerde sevmekti sade meramım
Cemalin kalsa da uzaklarda sevdigim
Ben ruhunun ateşinde yanayım
Düşler güz bağına döndü yokluğunda sarardım
Gönül bağımda hayalin de olsa yeterdi
Yıldızlara bakar seni anarım
Sevdanı söylediğime değil yokluğuna yanarım
Gönül bağına girdim bir kez girmez olaydım
Sen Kaf Dağında durak ben sana korunak olsaydım
Gönül bağında tutmadan da yürüdüğün toprak olaydım
I. TÜRKMEN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönlüm düştü gönül bağına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlüm düştü gönül bağına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNLÜM DÜŞTÜ GÖNÜL BAĞINA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL