Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ermanulusoy
Ermanulusoy

ÖMÜRÜMDEN ÇOK ŞEY ÇALDI O ZALİM

Yorum

ÖMÜRÜMDEN ÇOK ŞEY ÇALDI O ZALİM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1100

Okunma

ÖMÜRÜMDEN ÇOK ŞEY ÇALDI O ZALİM

Yeni bir âşk için hazır değilim,
Şu gönlümü yaktı vefasız zalim,
Bense onu ne çok ne çok sevmiştim,
Ömrümden çok şeyler çaldı o zalim

Korkuyorum artık gönül vermeye,
Âşkla bağlanıp da tekrar sevmeye
Dayanmaz şu kâlbim, acı darbeye,
Ömrümden çok şeyler çaldı o zalim.

Bir uhde var hâlâ içimde kalan
Acısı gönlümü ediyor talan,
Anladım ki sevda denen şey yalan,
Ömrümden çok şeyler çaldı o zalim

30.09.2017
ERMAN ULUSOY/ KIRKLARELİ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ömürümden çok şey çaldı o zalim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömürümden çok şey çaldı o zalim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖMÜRÜMDEN ÇOK ŞEY ÇALDI O ZALİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL