Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hüseyin Çıplak
Hüseyin Çıplak

Eylül

Yorum

Eylül

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1274

Okunma

Eylül

Eylül

Ne Çok Hüzün Döktün Eylül;
Yaprak, Yaprak...
Gecenin Bir Vakti,
Düşüncelerle Uyanmak.
İnsana Ne Büyük Zindan Kafasının İçi..

Bu Cümleyi Tekrarla ve Unutma,
Kaç Eylül Var Yitirdiğim Bilmem..
Yaşlanmış Eylüller Var Ömrümde,
Yaprak Yaprak Döktüğüm İçerime
Kaç Eylül Var Yitirdiğim Bilmem
Saymadım, Saymakla Bitmez Çünkü Bilirim....

Hüseyin ÇIPLAK
14.09.2017 - İstanbul

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Eylül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eylül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL