Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mihmail çakmak
mihmail çakmak

HER ŞEY SENİ KISKANIR.

Yorum

HER ŞEY SENİ KISKANIR.

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1416

Okunma

HER ŞEY SENİ KISKANIR.


Yıldızların gözleri,
Kamaşır bakışında.
Ay dünyayı terk eder,
Ortaya çıkışında.

Güneş siner saklanır,
Işığından yüzünün.
Şairler güçsüz kalır,
Karşısında sözünün.

Kaybolur seni gören,
Gökyüzünde cisimler.
Kıskanır,çekemezler,
Yerdeki tüm isimler

Denizlerde balıklar,
Yaşayamaz hiç sensiz.
Sende yaşama emi,
Balıklar gibi bensiz.

Her şey seninle oldu,
Sensiz bir şey olmadı.
Boş olan duygu dünyam,
Sen gelmeden dolmadı.

Herkesin gözü sende,
Her şey seni kıskanır.
Melek nedir bilmeyen
Senmişsin melek sanır
Mihmail Çakmak

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Her şey seni kıskanır. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her şey seni kıskanır. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER ŞEY SENİ KISKANIR. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL