Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
-tolga-mersin-
-tolga-mersin-

KARANLIĞINDA YAŞAYAN SENSİZLİK

Yorum

KARANLIĞINDA YAŞAYAN SENSİZLİK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1052

Okunma

KARANLIĞINDA YAŞAYAN SENSİZLİK



Karanlık...
Olabildiğine alaca,olabildiğine gidişin.
Kendini kaybedişin gecenin karasında.
Ateş düşürüp,sensizlik bırakışın.

Karanlık...
Gözlerini seyredemeyişim son kez.
Sana yazdığım son şiiri okuyamayışım.
Ateş düşürüp,sensizlik bırakışın.

Karanlık...
Ellerini düşürüşün ellerimden sonbahar gibi.
Elveda diyemeyişim,soğuk bir yaprak gibi kalışım.
Ateş düşürüp,sensizlik bırakışın.

Karanlık...
Uzak bir sevda sensiz aydınlık.
Ateşinde yanan,yalnız kalmış sevdasızlık.
Ölüm,karanlığında yaşayan sensizlik.


TOLGA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Karanlığında yaşayan sensizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karanlığında yaşayan sensizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARANLIĞINDA YAŞAYAN SENSİZLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hayriye
hayriye, @hayriye
4.5.2008 17:36:16
GÜZEL BİR ŞİİRDİ TEBRİKLER
ah Tamara
ah Tamara, @ahtamara
4.5.2008 16:51:39
çelişkili ve anlamı zedeleyen mısralar var ama şiir gibi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL