Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mihmail çakmak
mihmail çakmak

O HİÇ TERK ETMEYECEK

Yorum

O HİÇ TERK ETMEYECEK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

641

Okunma

O HİÇ TERK ETMEYECEK

Terk etti birer birer
Sevdiğim sevgililer
Düşündüm anladım ki
Haksızda değildiler

İlk sevgilim anamdı
Beni bıraktı öksüz
Hayat ağacım onsuz
Kurudu oldu köksüz

İkincisi babamdı
Oda terk etti gitti
Dünyada tek başıma
Bıraktı yetim etti

Üçüncüsü eşimdi
Ayımdı güneşimdi
Sırtımı dayandığım
Çilekeş evdeşimdi

Derdimi çeke çeke
Oda eridi bitti
Gençliği gün görmeden
Bir anda çekip gitti

Dördüncü çocuklarım
Varlıkları varlığım
Bir anlık yoklukları
Olur benim darlığım

Hepsinden önce benim
Sevgilim yaratanım
Odur beni var eden
Canıma can katanım

Tek beni terk etmeyen
Her an benimle olan
Saniye ayrılmadan
Benim yanımda kalan

Her şey yalan o gerçek
Her can ona gidecek
Ondan başka ne varsa
Yaşayacak ölecek

Terk etmeyen yalnız o
Hep te öyle kalacak
Tek sevgili olarak
Hep benimle olacak
Mihmail çAKMAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O hiç terk etmeyecek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O hiç terk etmeyecek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O HİÇ TERK ETMEYECEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL