Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
edeseşe
edeseşe

yaşa yaşat en güzeliyle..!

Yorum

yaşa yaşat en güzeliyle..!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1618

Okunma

yaşa yaşat en güzeliyle..!

yaşa yaşat en güzeliyle..!

Öyle...
ol ki
arzuların
Hissiyatın
algıların
özlemlerin
sende hallolsun


kıskançlığın
asla tahakküm ettirmesin

tavırların tedavi etsin
samimiyetin
şefkatin şifa olsun tamamlasın çok şeyleri

"..sahip arar,
olmayı arzular,
aidiyeti
sorgular.."
akıllı olan

güzel olan
gayrete razıdır
gayrette olana razıdır

sevgiyi öncele
saygıyı öteleme
muhabbeti yaşa yaşat bitimsizce..!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşa yaşat en güzeliyle..! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşa yaşat en güzeliyle..! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yaşa yaşat en güzeliyle..! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL