Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Senarist Uğur Akdoğan
Senarist Uğur Akdoğan

AGLAMA SEVGİLİM

Yorum

AGLAMA SEVGİLİM

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1864

Okunma

AGLAMA  SEVGİLİM

AGLAMA SEVGİLİM

Sen ağlama sevgilim
Geceler bitmez sen olmayınca
Sevgin ölmez sen terk etmeyince
Bir sabah ölürsem seni görmeyince
kaderine ah çekip ağlama sevgilim

Gömülüp gidersem sensizliğe
Anla beni ağlama sevgilim
Acılarım bitmez sana dönmessem
Saçlarını okşayıp dudağından öpmessem
Son kez seni görmeden ölürsem
Bana isyan edip ağlama sevgilim

15/02/2009 İSTANBUL KARAGÜMRÜK

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aglama sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aglama sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AGLAMA SEVGİLİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.6.2017 16:03:34
Güzel şiirinizi taktirlerimle haz alarak okudum ve kutlarım...
Çok beğendim...
......................................... Selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL