Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
dumanlıgönül
dumanlıgönül

BENİ BİR ŞİİRLE HATIRLA YETER

Yorum

BENİ BİR ŞİİRLE HATIRLA YETER

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

767

Okunma

BENİ BİR ŞİİRLE HATIRLA YETER


bütün şiirimin teması sensin
beni bir şiirle hatırla yeter
zerafeti sensin leması sensin
beni bir şiirle hatırla yeter

esmesin bağımda yellerin artık
tutmasın elimi ellerin artık
anmasın ismimi dillerin artık
beni bir şiirle hatırla yeter

aşk aşktır her zaman kalsa da yarım
aklıma geldikçe artar efkarım
kulaklarım çınlayınca anlarım
beni bir şiirle hatırla yeter

havada denizde ister karada
aklına düşersem eğer arada
en büyük hediye ozan murada
beni bir şiirle hatırla yeter

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Beni bir şiirle hatırla yeter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni bir şiirle hatırla yeter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ BİR ŞİİRLE HATIRLA YETER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
29.5.2017 19:25:20
5 puan verdi
Ustasından güzel dizeler okudum eyvallah
Kalemin susmasın.......
______________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL