Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fatih4269
Fatih4269

♫♥Yak bu gece

Yorum

♫♥Yak bu gece

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1564

Okunma

♫♥Yak bu gece

sen ki beni rezil etdin
senki beni paramparça ettin
senki beni,beni benden ettin
bu gece ve bu gece zehrim sensin
♣ _FatiHCiL_ ♣
içime çektiğim her nefeste
aldığım her kadehte
yutkutduğum her lokmada
zehirle beni yok et parçala
al canımı bu gece
al canımı bu gece
♣ _FatiHCiL_ ♣
bugece
bu gece sonkez aldım kalemi elime
bu gece son kez yazacağım seni
Bu gece Son kez meyhanedeyim
bu gece son kez içeceğim
bu gece zehrim sensin
huzuru sende bulacağım
♣ _FatiHCiL_ ♣
sen sen ,beni yak bu gece
kalmasın geriye benden tek hücre
küllerimi savur bu gece
gidiyorum işte gidiyorum
canıma can olan o gözlerinle
♣ _FatiHCiL_ ♣
senide kalbimde götürüyorum
son kez ama sonkez
söylüyorum
seni seviyorum
seni seviyorum
seviyorum
seviyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
♫♥yak bu gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ♫♥yak bu gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
♫♥Yak bu gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL