Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Halide Köksal
Halide Köksal

Bir Vehme Takılı Kaldık

Yorum

Bir Vehme Takılı Kaldık

( 4 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

783

Okunma

Bir Vehme Takılı Kaldık

Bir Vehme Takılı Kaldık

Çareler aradık uzayıp giden yollarda
Bir vehme takılı kaldık hayal deryasında
Çığlık çığlığa uçuştu semada martılar
Vuslatı beklerken bu ayrılık rıhtımında.

Halide Köksal
22 Haziran 2015

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir vehme takılı kaldık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir vehme takılı kaldık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Vehme Takılı Kaldık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BEKİR_ÇELİK
BEKİR_ÇELİK, @bekir-celik2
11.5.2017 03:40:51
5 puan verdi
Vuslatı beklerken bu ayrılık rıhtımında.

Bir mısrada ne kadar anlam yüklü...Mutsuzluk dünyasında mutluluk arayan insanlarız der gibi. Olmayacak duaya hep amin diyoruz der gibi.Öküz altında buzağı arıyoruz der gibi.
Çok güzel bir şiirdi tebrik ederim.selam ve saygılar...
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.5.2017 06:00:36
Gönül dostu; her şey şiir kadar güzel olsun...
Beğendim…
Kutlarım...
................................................ Selam ve Saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL