Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
edeseşe
edeseşe

"ten" nerde nereden nasıldır?

Yorum

"ten" nerde nereden nasıldır?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1255

Okunma

"ten" nerde nereden nasıldır?

....“İnsan tenini öğrendim.
sonra tenin altında bir ruh bulunduğunu.. .
Sonra da ruhun aslında tenin üstünde olduğunu öğrendim"....

"ten" insan örtüsü
öğrenmek gerek
"ten"altında bir beden bir ruh
gibi göründü değil öyledir ya..!

ten altında aklı ruh
ruhun üstünü örten aşklı "ten"..!

hayat nerden nasıl bakıldığına bağlı
kimi ayrı kimi kimisi de bağlı
kiminle nasıl hayatlar?
her şekilde yine de insanlar..!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
"ten" nerde nereden nasıldır? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz "ten" nerde nereden nasıldır? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"ten" nerde nereden nasıldır? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL