Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet Zeytinci
Ahmet Zeytinci

Bir Damla Yaş

Yorum

Bir Damla Yaş

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

463

Okunma

Bir Damla Yaş

Gözünden bir damla yaş aktığında
öpeceğim gözyaşlarını
hilalin önünde ki yıldız sevinecek
ve baktığın zaman gökyüzüne
belki de benim siluet im görünecek...


Kıyamam gözyaşlarına.


Hiç titremiyor ellerim bu dizeleri yazarken
yüreğim içinse aynı şeyi söyleyemeyeceğim...


Gözünden bir damla yaş aktığında
alda onu bir mendilin içinde ölene kadar sakla
belki sorarsa biri bir gün
bu gözyaşı kimin için aktı diye
yüreğimden yıldırım hızıyla gelip geçen biri dersin...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir damla yaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir damla yaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Damla Yaş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL