Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İbrahim Taşdemir
İbrahim Taşdemir

Yalnızlık Ve Gece

Yorum

Yalnızlık Ve Gece

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

874

Okunma

Yalnızlık Ve Gece

Yalnızlık Ve Gece

Geceler yalnızların değişmeyen yoldaşı
Kimi koynunda hasret, kimi göz yaşı saklar
Bitmeyen sevdaların ezeli arkadaşı
Dört duvar arasında seni başka kim bekler

El ayak çekilince, başlar derin bir sükût
Uzaktan göz kırparlar, yıldızlar teker teker
Günden kalan ne varsa, bir bir hepsini unut
Hüzünler sıralanmış, burada seni bekler

Ipıssız bir boşluğun ortasındasın artık
Bütün gökler kül rengi, boyun bükmüş çiçekler
Bülbüller çoktan susmuş, eski dostların yitik
Başucunda yalnızca, seni bir şair bekler

İbrahim Taşdemir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnızlık ve gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık ve gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlık Ve Gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
13.3.2017 07:32:50
Tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL