Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ayhan  kula
ayhan kula

YASEMİN ÇİÇEK AÇTI

Yorum

YASEMİN ÇİÇEK AÇTI

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1693

Okunma

YASEMİN ÇİÇEK AÇTI

YASEMİN ÇİÇEK AÇTI

Susmak en güzeli dedim kendine
Şiirlerim denk gelmedi bendine
Gücüm yetmedi yenildim fendi ne
Yüzüm al oldu eline değince

Yol neden kısa bitmesin ne olur
Bu gece uyku yok sabah zor olur
Sevdamı anlar belki benim olur
Yüzüm al oldu eline değince

Yere bakan gözleri aklım aldı
Dermanı olmayan dertlere saldı
Saçından düşen tel elimde kaldı
Yüzüm al oldu eline değince

Yasemin açtı mis gibi kokuyor
Zifiri geceler sevda dokuyor
Her sözümü gözlerimden okuyor
Yüzüm al oldu eline değince

Sandım ki kalbim ansızın duracak
AŞK melek’İ okla beni, vuracak
Cennet yüzlüm yuvamızı kuracak
Yüzüm al oldu eline değince

Dallarda sarı sarı çiçek açtı
Güzel kokuları burnuma saçtı
Mutluluk derya’sı gönlüme kaçtı
Yüzüm al oldu eline değince
*
AYHAN KULA---12.05.2016---16.45------PERŞEMBE

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yasemin çiçek açtı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yasemin çiçek açtı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YASEMİN ÇİÇEK AÇTI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL