Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hsyn61
Hsyn61

BORÇLU MUYUM SANA

Yorum

BORÇLU MUYUM SANA

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1252

Okunma

BORÇLU MUYUM SANA

BORÇLU MUYUM SANA

Borçlu muyum
Sana,
Alacaklı gibi
Bakıyorsun,
Tükettim ne varsa
Elde
Avuçta,
İflasın eşiğinde
Yüreğim,
Daha benden
Ne istiyorsun.

Hsn.
21.02.2017
Alanya

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Borçlu muyum sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Borçlu muyum sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BORÇLU MUYUM SANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL