Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
G.SONSA
G.SONSA

DEĞİŞİK DE DERLER

Yorum

DEĞİŞİK DE DERLER

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

501

Okunma

DEĞİŞİK DE DERLER

Sevdiklerimiz ulaşılmaz değillerdi
Biz sevdiğimiz için ulaşılmaz oldular
Mavi oldular, deniz oldular
Gökyüzü oldular

Şehrimde bir mavi olmalı
Mavilerde kaybolmalıyım
Tutamasam da görmem şart
Yüzmeyi bilmem de boğulmam şart

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Değişik de derler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değişik de derler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEĞİŞİK DE DERLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bülent Yilmaz
Bülent Yilmaz, @bulentyilmaz1
24.1.2017 23:33:24
5 puan verdi
Çok güzeldi siiriniz yureginize saglik kaleminiz daim olsun saygı ve selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL