Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Bursali Doğan
Bursali Doğan

İSYANKAR YÜREK

Yorum

İSYANKAR YÜREK

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

819

Okunma

İSYANKAR YÜREK

İSYANKAR YÜREK
Yar diye sevdiğim sevdam utansın
Aşkdiye girdiğim gönül utansın
Sevdayı çektiren gönül utansın
Belki ben ölmüşüm öldüren utansın
Yar diye gönlümde gonca beklerken
Tenhada oturup bekleyen utansın
Sevdamı ben yazdım senin gönlüne
Görmezden gelen gönül utansın
Yaraysa kanayan benim gönlümde
SEVİLİP SEVİLİP sevmeyen utansın
BEN zaten ölmüşüm sevdan sol yanım
Çektikçe çeken ben çektiren utansın
Bu günler gelipte geçici değil
İsyanım büyüktür töğbe edemem
Ben artık ölmüşüm buDÜNYA SENİN
doğan savcı 20 13 24 12 2016

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İsyankar yürek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsyankar yürek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSYANKAR YÜREK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bursali Doğan
Bursali Doğan , @bursalidogan
26.12.2016 19:05:01
Mr.Baykal
Mr.Baykal, @mr-baykal
25.12.2016 23:25:03
Harika çok begendim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL