Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Ayser ÖZBAKIR
Ayser ÖZBAKIR

ZIR DELİ OLACAĞIM

Yorum

ZIR DELİ OLACAĞIM

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1544

Okunma

ZIR DELİ OLACAĞIM

ZIR DELİ OLACAĞIM

Ayser

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zır deli olacağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zır deli olacağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZIR DELİ OLACAĞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
25.12.2016 14:35:51
5 puan verdi
Gönlümden duygular der gibi güzel ve hoş bir siirdi.
Kutlarım yazan yüreği. Gönlüne yüreğine sağlık.

Saygı ve selamlar.


Mr.Baykal
Mr.Baykal, @mr-baykal
25.12.2016 11:20:17
Muhteşem
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL