Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hanifi KARA
Hanifi KARA

SEVEN SEVİLMEZ Mİ?

Yorum

SEVEN SEVİLMEZ Mİ?

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

805

Okunma

SEVEN SEVİLMEZ Mİ?

Her şey karşılıklı realite bu
Seveni severiz, can-ı gönülden.
Yağcılık yapmadan haklı olarak
Öveni överiz, can-ı gönülden.

Affederiz, biz intikam almadan
Eşe, dosta; hiç bir korku salmadan
Edeplice, sini/kefe çalmadan
Sövene söveriz, can-ı gönülden.

Kim ki horlar ise, o Âsımları
Bağrına basarsa hâin Rumları
Kim ki döver ise can mâsumları
Döveni döveriz, can-ı gönülden.

Kim ederse garibanı aşından
Zevk alırsa gözündeki yaşından
Mazlumları def ederse başından
Kovanı kovarız, can-ı gönülden.

Kurtulmamız için planlar kursa
Herkes elestdeki sözünde dursa
Kim ki ensemize bir tokat vursa
Şiddetle vururuz, can-ı gönülden…

19/12/’16
Hanifi KARA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seven sevilmez mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seven sevilmez mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVEN SEVİLMEZ Mİ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL