Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
molilaz
molilaz

Boşluğuna Kapılan Arzu

Yorum

Boşluğuna Kapılan Arzu

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

746

Okunma

Boşluğuna Kapılan Arzu

kim bilir nasıl eğilmiştir çiçekler
çekerken geceye şarkılı yolu
kokunu veren rüzgara koşmak
ve gülümsemeni uydururken dağlar
bulanık sularda unutuyorsun saçlarını
yağmurun gürültüsü ile alev alan ahşap
ısıracak ışık sızan yerlerinden baharı

kapıyı kapatan isteğe arkanı dön
dans etsin boşluğuna kapılan arzu
yoruldukça kara kış masalları
tene ten bir duyguyla serinlesin avluya sarkan gölgeler

taş eğim beyaz lekeli günün tam ortası
göğsü kuşkulu kuşun ne işi var
inişi çit kırılgan us ve kara üzümler
emin ol hiç
giderken arkandan üzülmeyecekler.



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Boşluğuna kapılan arzu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşluğuna kapılan arzu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boşluğuna Kapılan Arzu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL