Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nizeral
Nizeral

Sadece Sessizlik

Yorum

Sadece Sessizlik

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1049

Okunma

Sadece Sessizlik

Heks’erab ii şirih sekiy

Ağaca çıktı Havva
Âdem aşağıda ağlamaklı
Çınarın kollarında Havva
Bu bambaşka bir dünya
Sezen için zaman dondurulmuş
Yaşanacak en büyük macera
Gözlerinin orta yerine kondurulmuş
Çok sesli bir hikâye/de anlatılacak
Kadınını ağaca kaptıran âdem
Bin yıl daha yaşayacak
Ve durdurmazsanız Azrail’i
Arzdan yine toprak çalacak
Son defa yeniden yaratılacak
Cehennemlik aşklar lobisi
Ve/Râ da ağlar âşıklar cehennemi
Delisi, divanesi, viranesi siz bilmezsiniz
Yaşanmamış eski bir şehrin efsanesi
Sözsüz müziğin dingin iniltisi
Olmak ya da olmamak…
Gözlerinden düşerek ölmek bir de
Âdem’in dudaklarında Havva’yı aramak
Çınar’ın yapraklarına kalır mı günah?
Cehenneme gidecek yine bir yol buldum
Son dorukta ineceksin…
“Kaptan son durakta inecek var”
“İnciklerin incecik Havva”
Pardon bu başka bir rüya
Hem âşık mıydı sanki
Âdem ve Havva.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sadece sessizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece sessizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sadece Sessizlik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL